El passat 2 de gener de 2019, primer dia laborable del nou any, FCC Medi Ambient, de l’àrea de serveis mediambientals del Grup FCC, ha inscrit a més d’un centenar de participants en els CORPORATE GAMES TERRASSA 2019, sent, d’aquesta manera, la primera empresa a inaugurar el rànquing TOP 100 de l’esdeveniment que tindrà lloc a Terrassa al setembre d’aquest any que estrenem.

FCC és una companyia de referència internacional, especialitzada en els sectors de serveis mediambientals, gestió integral de l’aigua i infraestructures. És un operador global de serveis i infraestructures que desenvolupa la seva activitat en sectors estratègics com a medi ambient, aigua, energia, serveis urbans i construcció.

La Companyia, que ve desenvolupant línies d’actuació que aposten per la responsabilitat social corporativa, entre els objectius de la qual està aconseguint un alt nivell com a empresa saludable, s’incorpora activament a la comunitat mundial dels Corporate Games per a impulsar un panell d’accions i activitats que promogui els valors d’empresa saludable, situant a FCC en l’avantguarda social corporativa. Aquesta col·laboració entre FCC i CCG veurà els seus fruits en futures iniciatives per a l’any 2020.

FCC Medi Ambient participarà en els Corporate Games Terrassa 2019 en diferents disciplines esportives: Futbol 7, Futbol Sala, Bàsquet, Running, BTT, Ciclisme, Golf, Pàdel i serà ponent en la jornada tècnica del Corporate Day sobre “Empresa saludable”.