L’empresa Telstar-Azbil de Terrassa s’incorpora als Corporate Games amb una important campanya de promoció i captació entre els seus empleats i empleades, amb l’objectiu d’aconseguir una alta participació en esdeveniment.

Telstar és una empresa que desenvolupa solucions globals d’alt valor afegit i elevada complexitat tecnològica orientades a l’activitat de les Ciències de la Vida (indústria farmacèutica, biotecnologia i sectors relacionats), centres de recerca i desenvolupament científic (aeroespacial, telecomunicacions, microelectrònica, etc.), i sector industrial (automoció, fred domèstic i industrial, químic).

Amb una sòlida presència internacional, Telstar està present a Espanya, la Xina, Anglaterra, el Brasil, l’Índia, Itàlia, Portugal, Bangladesh, Mèxic, els Estats Units, el Japó i Malàisia, com a principals països en els quals desenvolupa la seva producció o comercialitza els seus productes.

Telstar-Azbil aposten fermament pels Corporate Games amb el compromís de promoure la participació de l’empresa en els Corporate Games de Terrassa i en uns altres que se celebren de llarg a llarg del planeta.

Al mateix temps, Telstar és una referència quant a estratègia d’Empresa Saludable i per això serà molt interessant conèixer les seves experiències en la jornada tècnica del Corporate Day.

Donem la benvinguda als participants de Telstar, que ho faran en un bon nombre de disciplines esportives.

Benvinguts!