La prestigiosa Red Innpulso, que agrupa 64 ciutats entorn la ciència i la innovació, va celebrar a Terrassa unes jornades dedicades a les Polítiques Municipals d’Innovació Urbana a través del Foment de l’Activitat Física i la Salut, presidides per l’Ajuntament de Terrassa.
La ponència inaugural va estar a càrrec Mario Rigau, CEO de Corporate Games Terrassa 2019, qui va explicar els avantatges i oportunitats que ofereix aquest esdeveniment a les ciutats que l’acullen. També va aprofundir sobre la filosofia que impulsen els Corporate Games i que enllacen amb les estratègies d’aquelles ciutats que aposten per enfortir els valors corporatius, col·laboratius i integradors, en el seu teixit empresarial i associatiu.
Terrassa continua obrint la seva ciutat a totes aquelles empreses, corporacions i persones que vulguin sumar-se a la gran festa dels Corporate Games, que se celebraran els dies 13, 14 i 15 de setembre de 2019.
En el següent enllaç pot veure’s el vídeo que es va presentar als assistents.