L’empresa Mondo Ibérica, amb seu a Saragossa, participarà activament en els Corporate Games de Terrassa, treballant per l’èxit d’aquests.

Mondo Ibérica, que es dedica al disseny, fabricació i comercialització de paviments i equipaments esportius, per a una àmplia gamma de disciplines esportives i activitats, ha decidit sumar-se als Corporate Games i aportar la seva gran experiència com a proveïdor oficial dels més prestigiosos esdeveniments esportius a escala mundial, entre els quals destaquen els Jocs Olímpics moderns, inclosos els de Barcelona 92, dels quals Terrassa va ser seu única de la competició d’hoquei herba.

Les plantes de producció i centres d’R+D+I de Mondo Ibérica, situades a Saragossa i Borja, ofereixen productes que incorporen alta tecnologia, màxim respecte al medi ambient i una excel·lent atenció al client. Però, tot això, girant entorn d’un objectiu central, que és donar als esportistes les millors instal·lacions i equipaments per a aconseguir les seves metes.

D’esquerra a dreta: Mario Rigau (Corporate Games), Raquel Aznar (Club Deportiu Terrassa), Pol Amat (Club Egara), Oriol Cortada (Atlètic Terrassa) i Juanjo Lozano (Mondo Ibérica)

 

Mondo Ibérica ha decidit unir-se als Corporate Games i ho farà, a més de participant amb el seu equip, unint les seves forces a les de l’esport de referència de Terrassa: l’hoquei. Per a això, s’han reunit a Terrassa representants dels clubs de la ciutat amb Juan José Lozano, delegat de Mondo Ibérica a Catalunya, a fi de concretar aquesta col·laboració que tindrà, com a resultat, la presència molt destacada de l’hoquei en els Corporate Games Terrassa 2019. Els clubs que promouran la inscripció d’equips són: Club Egara, Atlètic Terrassa, Club Esportiu Terrassa i Línia 22.

Mondo Ibérica en els Corporate Games, quina gran notícia!

https://www.mondoworldwide.com/emea/es/

https://news.mondoiberica.com.es/