La potent organització esportiva que dirigeix Javier Tebas i que agrupa tant el futbol professional com a esports amb menor cobertura o amateurs, ha decidit donar suport a la celebració dels Corporate Games Terrassa 2019 realitzant una sèrie d’accions de promoció en els seus propis canals de difusió.

La Lliga Sports va néixer amb l’objectiu d’ajudar a tota una sèrie de disciplines, competicions i esdeveniments esportius que fins fa un temps no disposaven de suficient cobertura per a desenvolupar el seu potencial i millorar la captació de nous practicants, seguidors i col·laboracions.

Saludem la notícia que publica La Lliga Sports i esperem que aquesta iniciativa pugui obrir noves i interessants expectatives de futura col·laboració.

Us deixem aquí l’enllaç de la notícia:

https://www.laligasports.es/noticias/corporate-games-terrassa-2019-el-deporte-como-apuesta-en-la-responsabilidad-social-corporativa

 

L’Esport ens uneix!