La jove empresa amb seu a Terrassa, Healthy Branding SL, ha aconseguit un acord amb Corporate Games Terrassa 2019 per a convertir-se en patrocinador principal de l’esdeveniment, sumant-se al selecte grup d’empreses que impulsen el projecte de difondre els valors “d’Empresa Saludable”.

Mitjançant l’acord aconseguit, Healthy Branding SL col·laborarà durant els Corporate Games, amb capsetes DietBox que contenen les últimes novetats en aliments i productes saludables i que estaran a la disposició dels participants com a obsequi per la seva participació en l’esdeveniment.

Aquesta empresa liderada pel jove empresari i emprenedor Carlos Neila, ha aconseguit una important quota de presència en el sector de l’alimentació saludable i ja prepara la seva expansió internacional.

A més de la seva presència en el Supercenter amb un estand i participar amb el seu propi equip d’empresa en els Corporate Games, un representant de Healthy Branding SL serà ponent en el Corporate Day que tindrà lloc el divendres 13 de setembre a la sala d’actes de la CECOT sota el títol “Esport i Empresa Saludable”.

Coneix més de DietBox i descobriràs que menjar sa mola!: www.dietbox.es

Donem la benvinguda a aquesta dinàmica empresa que ha decidit donar suport amb força els Corporate Games!