L’empresa LAMP de Terrassa, especialitzada en productes, serveis i aplicacions lumíniques entra en els Corporate Games amb molta empenta inscrivint participants en 6 disciplines esportives diferents: Running, Tennis Taula, Pàdel, BTT, Ciclisme i Fùtbol 7 amb dos equips, un de femení i un altre de masculí.

L’origen de LAMP es remunta a l’any 1971, quan obre un establiment de material elèctric al Carrer Cremat de Terrassa i a l’any següent es crea LAMP. Des de llavors, l’empresa ha crescut exponencialment i en l’actualitat és present en 70 països.

Avui compta amb una plantilla de més de 170 persones, que, en el seu treball, es guien per un codi empresarial basat en convertir en realitat els reptes lumínics dels clients amb una resposta solvent i a mida en qualsevol projecte arquitectònic del món.

Una gran empresa amb un gran equip pels Corporate Games!

https://www.lamp.es/es