L’empresa Controlpack de La Sènia és una de les més actives en la difusió dels valors solidaris dels Corporate Games. En aquest sentit, ha pres la decisió de, a més de participar amb el seu nombrós equip d’inscrits, fer-ho també amb un estand al Supercenter per explicar el seu projecte solidari a Tanzània que desenvolupa conjuntament amb l’ONG Born to Learn.

Aquest projecte consisteix en promoure i organitzar aules complementàries que donaran formació professional a nois i noies que acaben els seus estudis d’etapa secundària. Aquestes línies suplementàries de formació estaran centrades en l’Economia Circular, l’Agricultura Sostenible, Cuina i nutrició, i d’altres temàtiques que reforcen les capacitats i habilitats dels estudiants.

Els participants en els Corporate Games de Terrassa 2019 tindran la oportunitat de conèixer aquest projecte i, fins i tot, sumar esforços amb Controlpack per tirar endavant aquesta iniciativa.

Felicitem a Controlpack per la seva vocació solidària.

www.controlpack.com