L’empresa FCC Medi Ambient continua promovent amb energia la seva estratègia d’Esport i Empresa Saludable i mostra d’això és que ha aconseguit les dues-centes inscripcions en els Corporate Games Terrassa 2019.

La que va ser la primera empresa a aconseguir les 100 inscripcions ha continuat activa en promoure la participació dels seus empleats i empleades en l’esdeveniment i aconsegueix aconseguir la màxima xifra de participació entre les empreses presents en els Corporate Games que celebrarem a Terrassa el setembre vinent.

No solament participarà amb un gran nombre d’inscrits, sinó que, a més, organitzarà eliminatòries internes prèvies en alguna de les disciplines del programa dels Corporate Games amb l’objectiu de difondre al màxim la pràctica esportiva entre els seus empleats.

Saludem i felicitem FCC Medi Ambient pel seu dinamisme, iniciativa i aposta pels valors d’Empresa Saludable.