En canal multi esportiu de LaLiga retransmetrà en directe la Desfilada Inaugural dels Corporate Games de Terrassa 2019 i les finals masculina i femenina de Futbol 7 i Hoquei 7, gràcies a l’acord aconseguit entre els responsables de LaLigaSports i de CCG.

LaLiga, en la seva obstinació de promoure la pràctica esportiva en totes les disciplines i categories, col·laborarà en la difusió de l’esdeveniment esportiu per a empreses i corporacions que se celebra a Terrassa els pròxims dies 12 al 15 de setembre d’aquest any.
L’empresa encarregada de les retransmissions en directe serà Quality Media Producciones, dedicada a la producció i post producció, transmissió, streaming i distribució de continguts audiovisuals per a entorns broadcast i digitals.

La Desfilada Inaugural partirà del Raval de Montserrat (enfront de l’edifici de l’Ajuntament de Terrassa) i tindrà el seu inici a les 19 h del dissabte 14. Les finals de Futbol 7 i Hoquei 7 se celebraran ambdues el diumenge. Les finals masculina i femenina de Futbol 7 es disputaran en l’Estadi Olímpic de Terrassa, mentre que les d’Hoquei 7 tindran lloc en l’Estadi Martí Colomer, situat també en l’àrea olímpica de Terrassa.

Aquesta col·laboració de LaLigaSports és pionera, perquè mai els Corporate Games havien comptat amb retransmissions en directe de les seves competicions esportives, la qual cosa representa un important salt qualitatiu en la difusió de l’esdeveniment i dels valors d’Empresa Saludable a través de la pràctica esportiva.

https://www.laligasports.es/

http://qualityproducciones.es/