Us presentem a GOSY, la mascota solidària dels CORPORATE GAMES TERRASSA 2019, que recaptarà fons destinats a les dues principals entitats, de Terrassa, d’inserció sociolaboral per a persones adultes amb capacitats diverses: Fupar i Prodis.

GOSY es vendrà al preu de 2 euros i és una petita i simpàtica mascota que, a més, serà d’utilitat per a les persones que l’adquireixin, perquè en realitat, quan es desplega, es transforma en una tovallola de mà.

Fupar i Prodis col·laboren en l’organització dels Corporate Games Terrassa 2019 i estaran presents en el Supercenter (Recinte Firal de Terrassa) amb estands en els quals podrem informar-nos de l’extraordinari treball que desenvolupen envers col·lectius de persones amb capacitats diverses, integrant-los en el mercat laboral. La labor d’aquestes dues entitats permet desenvolupar projectes socials i d’acompanyament amb excel·lents resultats.

Us animem a tots i totes les participants en els CORPORATE GAMES TERRASSA 2019 a adquirir exemplars de GOSY i contribuir solidàriament al fet que Fupar i Prodis puguin realitzar encara més i millor els seus projectes.

GOSY la podreu adquirir en el nostre estand oficial, que estarà situat en el Supercenter, durant els dies d’activitat dels Corporate Games, del 12 al 15 de setembre.

https://www.fupar.es/ca/

https://prodis.cat/ca/