Suara Cooperativa col·laborarà en l’organització dels Corporate Games Terrassa 2019 aportant un equip que se sumarà a l’estructura logística de l’esdeveniment i, a més, presentarà participants a les competicions esportives.

Aquesta empresa d’economia social amb més de 35 anys d’experiència en el sector de l’atenció a les persones està present a Terrassa des de fa anys.

Amb més de 4.000 professionals, Suara és una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre que dona resposta a la globalitat del cicle vital de les persones. Desenvolupa la seva activitat en els àmbits dels serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, ocupació i treball, entre d’altres. Presta els seus serveis a 22 comarques catalanes, entre els quals hi ha el Vallès Occidental. Actualment compta amb més de 200 serveis i projectes actius, que atenen anualment més de 45.000 persones.

 

L’economia social també serà present als Corporate Games 2019!

 

https://www.suara.coop/ca