Amb l’innovador sistema de captura de moviment en 3D, A+SPORT proporciona un perfil biomecànic complet en una sola sessió de 2 minuts. Aquest test permet conèixer immediatament l’eficiència biomecànica de la persona que fa el test i el seu risc de lesió.

A+SPORT posa a disposició de Corporate Games aquest test que fins fa poc temps només estava a l’abast d’esportistes d’elit, a un cost elevat i en sessions de proves molt llargues.

 

El test que realitzarà A+SPORT a qualsevol participant dels Corporate Games que ho sol·liciti i sense cap cost, constarà de 2 minuts corrents o caminant sobre una cinta i els resultats els obtindrà en el mateix moment. No calen marcadors corporals, ja que la innovadora tecnologia que aplica A+SPORT funciona amb sensors de profunditat.

Aquests tests es realitzarà en l’estand que A+SPORT instal·larà en el Supercenter (Recinte Firal de Terrassa) i tindrà tres sessions:

  • Dissabte 14 a les 12h i a les 16h.
  • Diumenge a les 12h.

Qualsevol participant o acompanyant que vulgui més informació o sol·licitar fer el test només cal que es posi en contacte amb:

dmilan@amassport.com

 

Més informació: www.amassport.com