En la sessió matinal del Corporate Day que té lloc el divendres 13 de setembre, en la seu de CECOT a Terrassa, se celebrarà una jornada tècnica sota el lema “Esport i Empresa Saludable”, en la qual participaran destacats ponents.

La jornada, conduïda per la periodista Marta Carreras, comptarà amb les intervencions de David Meca, un dels millors nedadors de llarga distància de tots els temps; Miguel Cardenal, actual responsable de desenvolupament internacional de Mediapro i exsecretari d’estat per a esport; Alba Torredemer, Coordinadora Corporativa de Health&Safety d’Azbil Telstar Technologies; Martí Juanola, Director de la Delegació de Catalunya d’FCC Medi Ambient; Emma Cortès, nutricionista del Centre Salut i Més del Consorci Sanitari de Terrassa; Carlos Neila, CEO de DIETBOX i Ander Mirambell, primer olímpic espanyol en la modalitat de skelleton i guanyador de la Copa Amèrica 2016 en aquesta modalitat.

Les diferents ponències analitzaran la relació entre esport i empresa des de diverses perspectives i la jornada comptarà, a més, amb les intervencions institucionals de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i del president de CECOT, Antoni Abad, que obriran l’acte i donaran la benvinguda als assistents.

Reserveu ja la vostra plaça en la jornada.