El Telèfon d’emergències 112 de Catalunya (CAT 112) ja ha inscrit el seu equip pels Corporate Games Terrassa 2019 i participarà estant present en diferents disciplines esportives: Running, Pàdel, BTT, Tennis Taula i Bàsquet.

Donem la benvinguda a aquest equip del CAT 112 que desenvolupa un servei importantíssim pels ciutadans. El Cat112 és la forma més senzilla i ràpida de posar en marxa el sistema d’emergències i seguretat de Catalunya. Trucant al 112, qualsevol persona que es trobi en una situació d’emergència i necessiti la presència de policia, sistema d’emergències mèdiques, bombers, agents rurals o protecció civil, pot demanar l’ajut dels cossos d’emergències. El telèfon 112 depèn del Departament d’Interior, funciona les 24 hores tots els dies de l’any, és gratuït i atén les trucades en 50 idiomes. Cada dia s’atenen al voltant de 7.000 trucades per emergències de tot tipus en qualsevol lloc de Catalunya.

Ens retrobem a Terrassa!