Accent Social també s’ha inscrit a l’esdeveniment poliesportiu de l’any, però a més ha volgut compartir-lo amb entitats del Tercer Sector per gaudir-ho plegats. Per això, ha convidat a associacions i fundacions amigues, amb les que col·labora estretament en el seu dia a dia, a participar conjuntament en els Corporate Games, formant tots junts un equip de 62 persones que es divertiran en les modalitats de running, pàdel, natació, bàsquet i futbol sala.

A més, també preparen sorpreses per a la seva presència a l’acte inaugural de dissabte. L’entitat aprofitarà un dels moments més esperats de l’esdeveniment per involucrar a agents locals i comptaran amb la Colla Bitxo del Torrent de Terrassa per amenitzar la desfilada.

Accent Social dedica la seva activitat a oferir serveis socials de proximitat aportant solucions innovadores i eficients, adaptant-les a les necessitats individuals de les persones, amb un tracte digne i de respecte, tot emmarcat en el compromís social.

És una entitat local, lligada al territori català, que neix amb l’esperit de millorar la qualitat de vida de les persones i del seu entorn, acompanyar-les en el seu procés vital amb la màxima atenció i flexibilitat vers les seves necessitats individuals, aplicant sempre la innovació al servei del benestar.

 

Accent Social dona servei a més de 10.000 persones usuàries cada any i treballa amb les administracions d’ens local, integrant-se per tal d’oferir una col·laboració propera, una orientació total a la persona receptora del servei i a l’entitat promotora, i un desenvolupament continu de noves solucions per als reptes dels Serveis Socials.

 

Aquest equip tan divers seran uns excel·lents participants!

 

https://www.accent-social.cat/