L’agència Speakerman, referència del sector dels presentadors o mestres de cerimònies, posarà el seu granet de sorra per tal que els Corporate Games Terrassa 2019 siguin tot un èxit. L’empresa facilitarà l’speaker que dirigirà la desfilada inaugural i la Games Party, dos dels esdeveniments més festius i lúdics. El primer se celebrarà el dissabte 14 de setembre, a partir de les 19.00h, mentre que el segon es tracta d’una festa que es durà a terme tot just després de la desfilada, al recinte firal de Terrassa i a càrrec de l’empresa Cymatic.

Speakerman compta amb clients importants del món empresarial, social o esportiu de tota Espanya i el món, com és el cas de l’NBA, Nike, Adidas, Repsol, la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), Fiat, Kia, Coca-Cola, Twitter, Joma o CaixaBank, entre d’altres. Per tant, els Corporate Games Terrassa 2019 comptaran amb els millors mestres de cerimònia.