Dos dels esdeveniments més importants dels Corporate Games Terrassa 2019, la desfilada inaugural del dissabte 14 de setembre i la Games Party posterior, comptaran amb la presència de dos professionals de renom en el camp dels mestres de cerimònies i l’animació.

L’actor, cantant, presentador i productor audiovisual, Jose Masegosa serà l’encarregat de conduir la desfilada inaugural. Aquest barceloní, enamorat de l’art, compagina la seva vessant com a cantant del grup Yo mismo amb la seva tasca de presentador per l’empresa Speakerman. Ha presentat actes de clients tan importants com l’NBA, EA Sports, Banc Santander, Adidas o La Liga de Fútbol Profesional.

Com a actor ha participat en les pel·lícules Atrocious, Yo soy la Juani o Las Maletas de Tulse Lupper. En televisió se l’ha pogut veure en produccions exitoses com Los Serrano, De moda o Polseres Vermelles. Com a productor cinematogràfic, destaca la seva participació als films La distancia más larga (nominada als Goya 2013 en la categoria de Millor pel·lícula Iberoamericana), Desencanto y Atrocious.

Per la seva banda, el discjòquei Jean Misslin s’encarregarà d’animar la Games Party. Es va formar a l’Acadèmia DJ Plàstic de Barcelona l’any 1997. Després de punxar durant 18 anys en diverses discoteques de Salou i Barcelona, des de 2016 és discjòquei resident de la sala Born de Terrassa. Ha participat en les tres últimes edicions de la Festa Major de Terrassa a l’escenari de la plaça Dido.