Alfredo Vega, alcalde de Terrassa, ha definit els Corporate Games que se celebraran al setembre de l’any proper en aquesta ciutat del Vallès com “una gran oportunitat per a la ciutat perquè Terrassa és abanderada de tots els valors dels Corporate Games” tant en l’àmbit
cultural, com a social, esportiu o empresarial. En tom col·loquial ha expressat que els Corporate Games “semblen fets a mesura per a Terrassa perquè conjuguen l’esport amb l’emprenedoria i la cultura, elements que formen part del nostre ADN”.

L’alcalde preveu així mateix que els Corporate Games tindran un impacti econòmic molt positiu per a la ciutat, entre altres coses perquè Terrassa estarà en el focus de les empreses participants, susceptibles de futures inversions i també des d’un punt de vista turístic perquè passarà a formar part de l’elit de les ciutats que han acollit aquest esdeveniment esportiu-empresarial que gaudeix d’un gran prestigi i solvència.

Mario Rigau, CEO de CCG SL, societat organitzadora dels Terrassa Corporate Games, ha exposat per la seva banda en la roda de premsa celebrada en l’Estadi Olímpic d’aquesta ciutat que quan es practica esport en una empresa millora el rendiment i es crea un millor clima laboral, per la qual cosa ha animat al president de la patronal CECOT i als representants de les centrals sindicals CCOO i UGT presentis en l’acte al fet que estimulin la inscripció de participants.

El màxim responsable executiu d’aquest esdeveniment ha ressaltat com una novetat d’aquesta edició dels CG l’aposta pel concepte d’empresa saludable com un dels ingredients que han de conformar la responsabilitat social corporativa de les empreses.

Unitat institucional entorn d’un cap de setmana intens

Els Terrassa Corporate Games que tindran lloc a la ciutat vallesana del 13 al 15 de setembre de l’any proper estan organitzats per la societat CCG SL. Els Jocs compten amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la patronal CECOT, la Cambra de comerç de Terrassa i les centrals sindicals Comissions Obreres i Unió General de Treballadors.

Terrassa serà pionera a Catalunya en la celebració d’un esdeveniment de prestigi internacional creat per Sport for Life i que té lloc en diversos llocs del món des de fa més de vint anys. La intenció és obrir camí a empreses i corporacions perquè puguin incorporar la pràctica esportiva com a element actiu en l’aposta per la responsabilitat social corporativa.

Poden participar en els Corporate Games Terrassa 2019 totes aquelles persones, majors de 18 anys, representant a una empresa o corporació. Units sota una mateixa pancarta o bandera, a l’hora de competir tots són iguals, al marge de l’ordre jeràrquic que ocupin al centre de treball.

Malgrat portar el nom de Terrassa, la competició està oberta a participants de tota Catalunya, d’Espanya i fins i tot de l’estranger, com és norma habitual en els Corporate Games al marge de l’àmbit geogràfic on es celebren.

Els Corporate Games Terrassa 2019 ofereixen un programa d’activitats divers i atractiu que conjuga pràctica esportiva, networking i activitat cultural i turística, en un marc d’àmplia difusió per a empreses i corporacions participants i patrocinadores.

El programa Terrassa 2019 es compon d’un quadre de competicions esportives de catorze especialitats
que es desenvoluparan el dissabte 14 i el diumenge 15 de setembre en diversos complexos esportius de la ciutat.

Els esports triats per a aquesta edició són: Running, natació, bàsquet, futbol 7, futbol sala, tenis taula, tenis, pàdel, bàdminton, golf, BTT, hoquei7, CrossFit i ciclisme. Hi ha competicions de caràcter mixt i uns altres amb distinció entre categoria masculina i femenina. L’organització també recomana la inclusió d’atletes de capacitat diversa en els mateixos equips.

Gran Parade, Desfilada i Games Party

Previ a les competicions esportives, el divendres 13 de setembre, tindrà lloc el Corporate Day, destinat a obrir un espai de debat i anàlisi sobre temes de candent interès per a empreses i corporacions. Aquell
mateix cap de setmana, tan participants com a acompanyants, tindran l’oportunitat de gaudir de tres esdeveniments tradicionals en els Corporate Games: la Gran Parade en el Supercenter, la Desfilada Inaugural i el Games Party. També es posarà a la disposició dels participants i acompanyants una àmplia oferta d’activitats alternatives culturals, turístiques, gastronòmiques i lúdiques.

Les inscripcions als Corporate Games Terrassa 2019 ja estan obertes mitjançant dos sistemes: On-line a través del servei telemàtic de Banc Sabadell que es pot enllaçar des de la web www.corporategamesterrassa2019.com o posant-se en contacte directament amb l’entitat organitzadora, CCG S.L., info@corporategamesterrassa2019.com o el telèfon +34 934 923 401.

Per què Terrassa

Els Terrassa Corporate Games suposaran una important tornada per a la Ciutat quant a imatge
internacional i com a exponent de la solidesa del seu teixit esportiu, empresarial i cultural.
Terrassa és una magnífica seu dels CorporateGames per diversos motius:

 • Terrassa presideix la Xarxa de Ciutats Innovadores en Ciència i Tecnologia de l’estat espanyol
  i els Corporate Games són, sens dubte, un projecte singular i innovador. Terrassa és seu del Museu de la Ciència i Tecnologia de Catalunya.
 • Històricament, la relació Empresa-Ciutat ha estat un motor impulsor de nous projectes.
 • Les institucions de Terrassa sempre han mostrat un compromís exemplar amb els projectes
  de ciutat.
 • L’acreditada i llarga experiència de Terrassa en l’organització de grans esdeveniments sempre
  ha estat recolzada per una activa col·laboració i participació ciutadana.
 • Terrassa és la tercera ciutat de Catalunya en població i la segona ciutat universitària en
  nombre d’alumnes.
 • Terrassa disposa d’una excel·lent oferta de serveis públics en el sector sanitari, transport
  públic, educació, així com una oferta cultural d’oci molt atractiva i diversa. Més de 200
  entitats esportives actives en més de 60 disciplines esportives donen una mesura de l’extraordinària vocació esportiva de la ciutat, que va ser subseu olímpica dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.