La innovadora i prestigiosa empresa Circontrol, amb seu en el municipi de Viladecavalls (Vallès Occidental), ha inscrit un nombrós equip de participants en els Corporate Games de Terrassa, sumant-se amb força a l’esdeveniment.
Aquesta empresa dedicada al desenvolupament de la innovació i la tecnologia per a oferir als mercats del pàrquing i recàrrega de vehicle elèctric solucions integrals i intel·ligents, basa el seu èxit i la seva implantació mundial en valors com l’honestedat, el treball en equip i la professionalitat per a aconseguir nous reptes.
Amb els seus equips intel·ligents, Circontrol està present en més de 60 països, donant servei amb més de 55.000 punts de càrrega elèctrica i més de 400.000 places de pàrquing intel·ligent.
Circontrol, a més, es distingeix per la seva aposta enfocada als valors d’empresa saludable, la qual cosa la converteix en un dels referents empresarials en aquest àmbit.
Benvinguts i a participar de la festa dels Corporate Games!
https://circontrol.com/es/