La passada setmana va tenir lloc a la Cambra de Comerç de Reus la presentació dels Corporate Games Terrassa 2019 amb una excel·lent acollida per part de les quasi 40 empreses i corporacions assistents.

L’acte va estar presidit per Xavier Colom, vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus; Jordi Cervera, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus i Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

Mario Rigau i Jesús Conte, per part de Corporate Games, van explicar en què consisteix l’esdeveniment i quins són els valors i objectius que els guien. A més, van anunciar que l’Ajuntament de Reus ha formalitzat la seva candidatura per acollir l’edició de 2020. La decisió sobre aquesta proposta es prendrà al llarg del mes de juliol d’enguany, per tant, Reus podria agafar el relleu dels Corporate Games durant la celebració dels de Terrassa aquest pròxim mes de setembre.

Esperem que les empreses i corporacions de Reus s’animin a participar en els Corporate Games Terrassa 2019 i puguin gaudir d’aquesta extraordinària experiència que vol impulsar el valor d’empresa saludable mitjançant l’esport, la germanor i l’esperit constructiu i corporatiu.

Empreses i corporacions de Reus, us esperem a Terrassa i us animem pel 2020 !!!