El nostre patrocinador Dietbox & Diettupper estrena nova web de la seva línia de nutrició sana, còmoda i ràpida: www.diettupper.com .

Aquest producte està ajudant moltes persones a poder mantenir una dieta sana, equilibrada, fàcil i natural. A principis de mes, cuinen els tuppers de forma sana sense additius, sense conservants, sense colorants. Quan estan llestos els envasen al buit mitjançant un sistema de pasteurització que allarga la data de consum de 30 a 40 dies conservant totes les seves propietats.

A través de la nova web es poden sol·licitar les comandes ràpidament i còmodament, amb seguretat i bon servei.

Aquest producte està pensat especialment per al món laboral i professional, perquè la combinació d’un menú sa i equilibrat, que a més estalvia temps, permet relaxar la jornada diària i disposar de més hores per a la pràctica esportiva.

Saludem la iniciativa del nostre patrocinador!