Els organitzadors dels CORPORATE GAMES TERRASSA 2019 han aconseguit un acord amb la Fundació GAEM https://fundaciongaem.org/, per a col·laborar en la campanya “Yo Doy mis Pasos”. A més d’aquesta col·laboració, GAEM estarà present amb un estand en el Supercenter (Recinte Firal de Terrassa).

La Fundació GAEM treballa, des de la solidaritat, en el camp de la recerca de l’Esclerosi Múltiple i és la primera i única fundació privada sense ànim de lucre constituïda per pacients per a impulsar la innovació biomèdica.

Situats al Parc Científic de Barcelona i sota la direcció de professionals de la recerca i la biomedicina, aquesta entitat selecciona projectes innovadors i els ajuda a créixer perquè arribin a ser solucions terapèutiques que contribueixin a la curació de l’Esclerosi Múltiple i a millorar la qualitat de vida del pacient.

 

Yo Doy mis Pasos és una campanya solidària que busca recollir fons per a finançar projectes de recerca en Esclerosi Múltiple, una malaltia neurodegenerativa i incurable que afecta 55.000 persones a Espanya.

La campanya consisteix a registrar els passos que donem en el nostre dia a dia, quan correm, entrenem, muntem amb bicicleta, o simplement quan fem una passejada, i pujar-los a la web www.yodoymispasos.es.

Amb el patrocini i donatius d’empreses, institucions i particulars, convertirem aquests passos en diners per a la recerca.

Yo Doy mis Pasos és una campanya:

 Participativa, qualsevol persona pot col·laborar amb una cosa tan quotidiana com els seus passos.

 Accessible, no és necessari realitzar una activitat especial, amb el que fem en el nostre dia a dia o el cap de setmana ja podem col·laborar.

 Saludable, perquè promou l’activitat física diària.

 Original, transforma els nostres passos en esforç i est, gràcies al suport d’empreses i particulars, en fons per a la recerca.

 Solidària, perquè dóna suport al repte d’aconseguir una cura per a l’EM.