Watchity, la startup tecnològica que ha creat una plataforma innovadora de creació, producció i distribució àgil de vídeo en canals digitals, ha aconseguit un acord amb Corporate Games Terrassa 2019 per a llançar les retransmissions en directe de la Desfilada Inaugural i de les finals de Futbol 7 i Hoquei 7 en les nostres xarxes socials durant els dies 14 i 15 de setembre.

Watchity apareix per a ajudar organitzacions com la nostra a crear contingut audiovisual de qualitat, amb major productivitat i menor cost, i a donar resposta a la constant demanda de continguts en vídeo de l’audiència. També fomenta la participació dels usuaris, posant especial focus en el vídeo en viu per la seva gran capacitat d’abast, encara que també facilitant la creació i distribució de vídeos a partir dels directes.

Aquesta plataforma simplifica la creació de retransmissions en directe de qualitat professional i a baix cost mitjançant mòbils, càmeres indie i eines de realització en el núvol, la seva distribució en la web i xarxes socials de l’organització, l’edició i publicació de vídeos a partir dels directes emesos, i la captura de vídeo generat per l’usuari de forma escalable per a integrar-lo en els fluxos de producció.

Transmetre activitats esportives, rodes de premsa, formacions, esdeveniments i altres formats, ara és molt més senzill i productiu amb una plataforma com Watchity, ja que unifica tot el procés i resol totes les necessitats de forma integral.

Amb Watchity continuem millorant!

https://www.watchity.com/