El director de Zona de BBVA a Terrassa, Carles Soteres, i el CEO de Corporate Games Terrassa 2019, Mario Rigau han signat un acord de col·laboració, pel qual l’entitat financera dóna suport a aquest esdeveniment de reconegut prestigi internacional.

L’entitat financera dona suport a aquesta competició donat que embranca amb valors fonamentals intrínsecs a l’esport, com són el treball en equip, l’esperit de superació i el foment del talent. Valors que tant BBVA com els Corporate Games comparteixen i que es volen posar de relleu en aquesta iniciativa.

El compromís de BBVA amb el territori és també un dels pilars d’aquesta col·laboració. L’històric arrelament a Terrassa és latent al dia a dia del banc i les persones, tant pel servei financer ofert com pel suport a les entitats del territori per impulsar activitats culturals, esportives i populars que contribueixen a potenciar i promocionar el territori, com en aquest cas ho són els Corporate Games Terrassa 2019.

BBVA presenta un potent equip que competirà en pàdel, tennis taula, ciclisme, tennis, natació, futbol 7 i running.

Bravo per BBVA!